Книга рецептів

Квашена капуста «Пелюстка» від Тетяни Литвинової: настільки смачно, що неможливо відірватися

10:51 — 5 листопада 2023 eye 63056

Відома кулінарка Тетяна Литвинова, яка раніше розповідала, як правильно зробити квашені помідори без шкірки, поділилася рецептом рожевої квашеної капусти «Пелюстка».

«Рожева, схожа на прекрасну хризантему! Смачна настільки, що не можна відірватись! Готувати цю смакоту суто задоволення. Швидко, просто, а користь від страви безумовно велика», — пише Литвинова на своїй сторінці у соцмережах.

Інгдедієнти:

Читайте також: Маринована капуста за добу: смачно та вийде у кожної господині

Приготування:

У Тетяни Литвинової капуста проквасилася за 5 днів.

Раніше кулінар Юрій Мельник поділився рецептом квашених яблук з медом, житньою соломою, листям чорної та червоної смородини, чорної вишні, гілочками м'яти та квітами чорнобривців.

Фото — скріншот