Книга рецептів

Чизкейк без основи з печива: подавати з конфітюром

22:33 — 15 листопада 2023 eye 1013

Хто ж не любить замовляти чизкейк у кафе чи кондитерській? А чи рахували ви коли-небудь, наскільки дешевше його приготувати в домашніх умовах? Різниця суттєва! Звичайно, багато хто наведе аргумент, що потрібно докласти зусиль і витратити час. Але приготувати чизкейк нескладно — переконайтеся в цьому самі.

Рецептом ласощів поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

- Особисто я не люблю чизкейк з основою з печива, — каже Елла Іванова. — Тому готую його без неї. Чизкейк виходить смачний і красивий. Він сподобається і дорослим, і дітям.

Чизкейк без основи з печива

Усі інгредієнти кімнатної температури змішуємо. Виливаємо на пергаментний папір на деко.

Випікаємо за температури 180 градусів 35 хвилин, а потім при 150 градусах хвилин 40.

Охолоджуємо. Потім на ніч поміщаємо в холодильник. Подавати з улюбленим конфітюром.

І смачного!

Нагадаємо рецепт ягідного мінічизкейка з пісочною основою і вершковим кремом.

Фото з альбому Елли Іванової