Книга рецептів

Хрусткі часниково-сирні булочки: несподіване поєднання від блогерки з Маріуполя

9:12 — 16 листопада 2023 eye 799

Відома маріупольська блогерка Ольга Матвій, яку російський ворог вигнав з її рідного міста, залишилася в Україні і продовжує вести свій 5,5-мільйонний YouTube-канал про смачну їжу. І зараз вона не лише готує, але й заряджає співвітчизників позитивом, адже точно знає, що нинішні вимушені переселенці неодмінно повернуться до своїх домівок.

Напередодні блогерка опублікувала новий ролик з рецептом часниково-сирних булочок, смак яких точно віджене будь-яку темну силу (включно з підлим російським ворогом)!

Для тіста підготуйте:

Начинка:

Випікати булочки слід при 200 градусах протягом 12−15 хвилин.

Покрокові інструкції з приготування смаколика дивіться на відео.

Спробуйте також приготувати домашні смажені пиріжки з яблуками, що виходять смачні, як у казці.