Салат «Щуба» — одна з найбільш популярних новорічних страв з рибою. При цьому в останні роки вона з'являється в нових і дедалі більш оригінальних образах.
Про один з них розповідає видання Shuba.
Йдеться про «Шубу» у вигляді канапок.
Що потрібно:
Приготування
На першому етапі готуються бурякова намазка (відварений, а краще попередньо запечений буряк натерти, додати майонез, перемішати) і запечені кружальця картоплі.
Далі оселедець слід почистити від кісток, а цибулю (краще червону) — нарізати тонкими кільцями.
Хліба в цій закусці немає — бурякова маса розподіляється по картоплі, а зверху викладається шматочок оселедця.
Для прикрашання можна використати мікрозелень, кріп та зернисту гірчицю, а зверху — викласти кружальце цибулі.
Відзначимо, що гостям напевно сподобається і домашній бісквітний рулет з оселедцем за рецептом відомої блогерки з ляльковим голосом.