Книга рецептів

Мандариновий тирамісу: родзинка новорічного столу

22:31 — 29 грудня 2023 eye 2657

Мандарини — один із символів Нового року. Їхній аромат зачаровує. Ці фрукти можна включити як інгредієнти в різні страви.

Мандариновий тирамісу — це дуже ароматно і смачно, — каже кулінарка з Кривого рогу Елла Іванова. — Новорічний стіл із цими ласощами буде особливим.

Мандариновий тимісу

Для мандаринового джему

Для просочення печива

Для прикраси

Робимо мандариновий соус. У мандариновий сік додаємо цукор і крохмаль та уварюємо суміш до загустіння. Процідити й охолодити.

Готуємо крем. Маскарпоне, вершки та цукрову пудру збиваємо.

Печиво тирамісу вмочуємо в мандариновий сік і викладаємо у форму. Покриваємо кремом, потім — джемом. Усе ще раз повторити.

Прикрасити часточками мандаринів, трохи карамелізованими в цукрі та соку на сковорідці (буквально протягом хвилини).

Також можна доповнити свіжою м'ятою.

Помістити на кілька годин у холодильник.

Смачного!

Нагадаємо рецепт вівсянки-тирамісу.

Фото з альбому Елли Іванової