Книга рецептів

«Карамельна дівчинка» — неймовірно ароматний, смачний, і ніжний тортик: саме те, що треба на свята

19:20 — 1 січня 2024 eye 7468

Під кінець першого дня нового року у багатьох жінок навряд чи виникає палке бажання проводити час на кухні. Але тим, кому хочеться почастувати домашніх смачненьким, можна порадити приготувати тортик «Карамельна дівчинка» — простий у приготуванні та дуже смачний домашній тортик, з яким легко впорається кожна господиня.

Його рецепт приводить видання gazdynja.

Для приготування коржів візьміть:

Приготування

Варене згущене молоко з яйцями об’єднати міксером, потім влити розтоплене вершкове масло і перемішати до однорідності. Наступний етап — всипати борошно з розпушувачем і швидко замісити тісто.

З отриманого тіста відсадіть 7−8 тонких коржів діаметром 18 см і випікайте при 180 ° С протягом 5−7 хвилин.

Для приготування крему підготуйте:

Приготування

У мисці з’єднати варене згущене молоко, сир і холодні вершки, все збити до стійкої консистенції.

Наступний етап — зібрати торт за схемою корж-крем, накрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник на 8−12 годин.

Зверху вже холодний торт поливають карамеллю.

Для її приготування візьміть:

Приготування

У каструлю з товстим дном висипаємо цукор та вливаємо воду. Не мішаємо, а обертаємо сироп, поки не отримаємо бурштиновий відтінок.

Вливаємо гарячі вершки та активно мішаємо, додаємо сіль, ванілін, масло, мішаємо до однорідності.

Виливаємо готову карамель на торт.

А ще на свята смакуватиме, і навіть стане родзинкою новорічного столу особливий мандариновий тірамісу за рецептом кулінарки з Кривого Рога Елли Іванової.