Книга рецептів

Діти будуть у захваті: готуємо курячі нагетси

20:15 — 3 січня 2024 eye 1152

Якщо в морозилці є хоч 1 філе, робіть нагетси! Ця порція по собівартості вийде біля 100 грн. Вихід — величезна миска! Для дітей ви — найкраща мама, для чоловіка нагетси стануть ідеальною закускою. Кількість продуктів і часу на приготування — мінімальні, ділиться кулінарка Софія Гаврильців. До речі, нагадаємо рецепт салату з курячою печінкою, печерицями та цибулею.

Приготування:

Промити, посолити до смаку, або дати курячу приправу.

Для соусу:

Грудку нарізати слайсами та посолити.

Готуємо соус:

Збиваємо яйце, вливаємо до нього молоко, воду, додаємо усі спеції (сіль, перець, куркуму та порошок для печива). Поступово додаємо борошно (консистенція має бути густої сметани). Приготовленим соусом заливаємо філе і даємо настоятись 1 — 2 години. Смажимо попередньо обвалені у борошні нагетси у великій кількості олії до золотистого кольору.

Нагадаємо рецепт домашньої курячої ковбаси.