Хто ж не любить смачні, соковиті, ароматні котлети! А от приготувати їх не кожен береться, думаючи, що це дуже клопітно. Однак це міф. Головне — мати фарш. А його сьогодні можна купити в м'ясних крамницях у готовому вигляді або навіть вибрати м'ясо і попросити подрібнити його при вас у м'ясорубці.
Рецептом смачних котлет поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше давала рецепт рибних котлет зі щуки.
- Ці котлетки потрібно робити невеликими, щоб не тушкувати, а просто посмажити до готовності, — каже Елла Іванова. — Вони виходять неймовірно соковитими за рахунок додавання вершкового масла та майонезу. Спробуйте втілити цей рецепт у життя — і ви захочете їх приготувати ще не раз. Ці котлетки — справжня смакота! Вони сподобаються і дорослим, і дітям. Приготувати такі котлетки можна на вечерю — це дуже швидко.
Котлети за незвичайним рецептом
- 600 г індичого або курячого фаршу
- 30 г вершкового масла
- 1 маленьке яйце
- 1 столова ложка майонезу
- 1 столова ложка манної крупи
- Сіль
- Перець
Усі інгредієнти з'єднати, добре вимішати масу, сформувати невеликі котлетки, смажити до готовності.
І смачного!
Нагадаємо рецепт курячих рубаних котлет з овочами.
Фото з альбому Елли Іванової