Книга рецептів

Брускета з м’яким сиром і буряком: прекрасна ідея для перекусу

22:33 — 13 січня 2024 eye 449

Багато хто з нас любить бутерброди. Це смачно і ситно, а головне — готується він дуже швидко.

Щоправда, годувати бутербродами гостей якось зараз не в моді. Інша справа — запропонувати брускети. Хліб попередньо підрум'янюється в тостері. А далі потрібно включити фантазію. Можна доповнити хліб сиром, червоною рибою, оселедцем, шинкою або бужениною і, звісно, якимось овочами та зеленню.

Ідеєю варіантів брускети поділилася кулінарка Ардія Діаманті.

- Якщо гості на порозі, приготуйте 3−4 види брускети, — каже Ардія Діаманті.

Брускета з сиром і часником та виноградом

Хліб, підрум'янений у тостері, намазати блендованою сумішшю м'якого сиру і часнику, прикрасити виноградом.

Брускета з буряком і ковбасою

Підрум'янений у тостері батон доповнити м'яким сиром і слайсами буряка. Зверху — ковбасою та листочком базиліку. Ковбасі надати яскравості шматочком буряка.

І смачного!

Нагадаємо рецепт хліба з помідорами та часником по-каталонськи.

Фото з альбому Ольги Сметанської