Є люди, які вважають, що найсмачніша їжа — у ресторані. Інші переконані, що немає нічого кращого за домашню їжу. Але те, що домашні ласощі обійдуться дешевше за ресторанні, в цьому ніхто не сумнівається.
Страва, рецептом якої поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, переконає вас у цьому. Фаршировані печериці можна подати на вечерю, оскільки процес приготування не забере багато часу.
Цей рецепт варто взяти на замітку.
— Готувати цю страву — справжнє задоволення, — каже Елла Іванова. — Аромат і смак печериць з начинкою вище всіх похвал. До речі, начинка може бути різною. Ви можете проявити фантазію. Замість вершків можна використовувати м'який сир.
Фаршировані печериці
- 3 великих печериці
- 1 маленька цибулина
- Часник
- 30 г сиру
- 50 г вершків
- Перець
- Сіль
У печериці відрізати ніжку, подрібнити її і посмажити з цибулею, додавши вершки та часник. Начинити цією сумішшю шапочку гриба, яку попередньо збризнули олією. Запекти до готовності, посипавши грибочок тертим твердим сиром.
Запікаємо при 190−200 градусах хвилин 12−15.
Смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт салату «Леді Вінтер» від відомої кулінарки Людмили Борщ, а також розповідали, як приготувати закарпатський бограч із чотирма видами м'яса.
Фото з альбому Елли Іванової