Книга рецептів

Печиво «шкільне»: смак родом із дитинства

20:18 — 21 січня 2024 eye 678

Впізнаєте його? В кожному регіоні його називали по-іншому, але смак все одно незмінний. Це дуже смачно та ситно, діти будуть у захваті, ділиться кулінарка Тетяна Грудзінська. До речі, нагадаємо рецепт вівсяного печива з родзинками.

Інгредієнти:

Помадка/глазур:

Приготування: маргарин збити з цукром до пишної маси, додати яйця, соду, амоній, борошно і замісити тісто. Вирізати печиво. Пекти 12 хв при 180 градусах.

Перемастити печиво яблучним джемом.

Помадка: зварити цукор з водою до густого сиропу, в кінці додати 1 ч.л. оцту. Охолодити і збити до білого кольору, додати 2 ч.л. олії, покрити зверху печиво. Для декору розтопила чорний шоколад.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт курячих нагетсів