Книга рецептів

Запіканка з капустою по-новому: як збагатити смаком зимову страву

16:30 — 21 січня 2024 eye 4969

Коли надворі холодно, і свята вже позаду, саме час порадувати себе гарячою поживною стравою. Якщо ж вона буде ще й дієтичною — відмовитися від шматочка не зможе жодна жінка.

Так вважає відома кулінарна знавчиня Тетяна Литвинова, яка на своєму Youtube-каналі розповіла про усі секрети приготування «правильної» запіканки з капустою і беконом.

Вам знадобиться:

Приготування

Починаємо з шинкування капусти — вона має бути добре порізана, а потім переминаємо її з сіллю. Додаємо нарізаний бекон (смажити його не варто, аби страва не втрачала «здорових» калорій).

Далі готуємо заливку: яйця з'єднуємо зі сметаною, гірчицею. З'єднуємо капусту із заливкою і висипаємо у форму для запікання.

Посипаємо натертим сиром.

Запікати смаколик слід при 160 градусах протягом однієї години.

Нагадаємо також про запіканку з макаронів з куркою та броколі, яка стане ідеальною вечерею для родини.