Книга рецептів

Десерт із печива та заварного крему від Олексія Міля — «легко, просто і вийде у кожного»

14:16 — 30 січня 2024 eye 1057

Фудблогер Олексій Міль, який раніше розповідав, як приготувати закарпатський бограч з чотирма видами м’яса, поділився рецептом десерта з печива та заварного крему.

Про те, як приготувати десерт, він розповів у соцмережах, запевнивши, що він дуже легкий у приготуванні та вийде у кожного. Час приготування — 15 хвилин. Ще дві години десерт має охолоджуватися у холодильнику.⠀

Інгредієнти:

Читайте також: Просто знахідка для чоловіків: чізкейк «Баунті» — готується швидко, і, головне — без випічки (відео)

Приготування:

Раніше Лілія Цвіт здивувала новим варіантом відомого пляцку та розповіла, як приготувати «Неп'яну вишню».

Фото — скріншот