Книга рецептів

Готуємо колканнон — справжню ірландську страву від шефа Насирова: бюджетну, просту, але дуже смачну

9:48 — 4 лютого 2024 eye 1280

Кулінарний експерт Едуард Насиров, який любить популяризувати страви різних кухонь світу, поділився рецептом смачного ірландського колканнону — він добре смакує в холодну пору року, коли вже зібрано врожай, і в льосі багато картоплі, капусти та інших овочів.

Колканнон — це традиційна ірландська страва, що складається з картопляного пюре з капустою. Її можна подавати як основне блюдо або гарнір, часто разом з вареною шинкою або солониною.

У своїй варіації колканнону шеф Насиров використав савойську капусту, адже вона більш ніжна у порівнянні зі звичайною білокачанною.

Інгридієнти:

Етапи приготування

Зваріть картопляне пюре з додаванням молока.

Протушкуйте капусту з часником і спеціями.

З’єднайте разом і додайте шматок масла у кожну порцію, що має забезпечити страві насичений смак і оксамитову текстуру.

За бажанням до страви можна додати кубики смаженого бекону.

Нагадаємо також про іншу страву з картоплі і капусти від Насирова — знайомі нам картопляні зрази.