Якщо хліб став черствим, це означає, що його легко й просто можна перетворити на сухарики. Їх можна подавати до різних супів або додавати до салатів. Багато хто любить їсти їх просто так. Для приготування сухариків підійде майже будь-який хліб, у тому числі батон. Кількість часнику залежить від ваших уподобань. За бажанням можете приготувати сухарики з улюбленими прянощами. Не бійтеся експериментувати та шукати новий смак. Рецептом часникових сухариків поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше порадила приготувати найсмачніший швидкий пиріг із сиром.
— Сухарики люблять і дорослі, й діти, — каже Елла Іванова. — Це справжні смаколики. А готуються вони швидко та просто. І обійдуться вам набагато дешевше, ніж куплені у магазині. Хлібну скоринку можна обрізати, але я цього не роблю. Мені здається, з нею сухарики смачніші.
Вчорашній хліб (половинка)
2−3 столові ложки олії
Сіль
2 зубки часнику
Скибочки хліба просочити олією з натертим на дрібну тертку часником. Потім нарізати на кубики. Помістити у духовку.
І смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом марокканських млинців, які готуються без яєць та молочних продуктів.
Читайте також: Салат із сухариками, беконом та апельсином: смачно та ситно
Фото з альбому Елли Іванової