Такий салат завжди має попит. Ви не встигнете й оком змигнути, а тарілка вже буде пуста. Це простий та доступний рецепт дійсно смачної страви, ділиться кулінарка Олена Рега. До речі, нагадаємо рецепт салату з сухариками, беконом та апельсином.
Інгредієнти
- морква — 1 шт.;
- варені яйця — 3 шт.;
- твердий сир — 100 г;
- часник — 2−3 зубки;
- петрушка;
- сметана чи майонез;
- сіль, перець.
Приготування:
Морква має бути сира. Її треба почистити та натерти. Яйця та твердий сир також натріть на тертці. Подрібніть часник та петрушку, покладіть в салат.
Для заправки використовують сметану або майонез. Для кращого смаку можна їх поєднати 50/50. Не забудьте посолити салат та присипати злегка чорним меленим перцем.
Нагадаємо рецепти омлету-рулету і тосканського супу.