Хрін для цієї страви можна легко купити в будь-якому продуктовому магазині. Приготування не забирає багато часу, а смак виходить неперевершений. Солодкі та гострі нотки ідеально збалансовані, пише pysznosci.pl
Інгредієнти:
50 г тертого хрону
3 буряки
20 г цукрової пудри
30 мл лимонного соку
смажене насіння кропу — до смаку
сіль та перець — до смаку
Спосіб приготування
Відварити буряк до м'якості, дати охолонути. Натерти на дрібній тертці або подрібнити за допомогою кухонного комбайна. Додати до буряка пудру, лимонний сік і спеції. Перемішати й додати хрін. Знову перемішати. Перекласти в банку і поставити в холодильник.
Раніше відомий композитор Геннадій Татарченко розповів, як приготувати салат вітамінний з бурячком та оливками.
Читайте також: Які овочі обов’язково варто їсти навесні, щоби бути здоровим