Книга рецептів

Новий смак звичних продуктів: салат «не для вечері» від дієтологині Світлани Фус

14:16 — 19 квітня 2024 eye 320

Дієтологиня Світлана Фус, яка раніше запропонувала рецепт запіканки «Крупник», поділилася рецептом салату з буряком, попередивши, що цю страву краще не готувати на вечерю.

«Для тих, хто хоче отримати нові смаки зі звичних продуктів, дуже смачний салат з буряка та руколи», — пише дієтологиня у соцмережах та докладно розповідає, як його приготувати.

Інгредієнти (на 1 порцію):

Читайте також: Саме до посту: смачний салат з буряку та інгредієнтів, які завжди є вдома

Приготування:

«Додаємо такий салат до сніданку чи обіду. Не на вечерю. І пам’ятаємо про добові норми продуктів», — зауважила Світлана Фус.

Раніше кулінар Елла Іванова поділилася рецептом салату з буряком, зеленим горошком, оселедцем та зеленою цибулею.

Фото — скріншот