Редиска на ринку — один із вісників весни. Купувати її краще з бадиллям, тоді вона довше зберігає свою свіжість. Сортів редиски зараз багато. Який смачніший, вирішувати вам. Редиска добре поєднується зі свіжим огірком, яйцем, кропом і зеленою цибулею в салаті зі сметаною або майонезом. Але це не єдиний варіант. Чи пробували ви поєднувати редиску з авокадо? Якщо ні, варто поекспериментувати і скласти свою думку.
Рецептом салату з редискою та авокадо поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
- Цей салат смачний і ситний, адже до нього також входить картопля, — говорить Ардія Діаманті. — Усі інгредієнти можна різати досить крупно. Замість сметани можна використовувати йогурт.
Салат із редискою та авокадо (на дві порції)
- Картопля — 4 шт.
- Редис — 4 шт.
- Авокадо — 2 шт.
- Яйце відварене — 2 шт.
- Часник молодий — 4 зубчики
- Шпинат або інша улюблена зелень (за смаком)
- Сіль (за смаком)
- Сметана — 2 столові ложки
Картоплю відварити, порізати кубиками, з'єднати з відвареними порізаними яйцями. Додати авокадо та редис, а також улюблену зелень і часник. Усе добре змішати. Посолити. Заправити сметаною.
І смачного!
Нагадаємо рецепт салату з «відбивної» редиски, а також те, що з бадилля редиски, буряка та моркви можна приготувати чимало смачних страв.
Фото з альбому Ольги Сметанської