Книга рецептів

Якщо залишилася паска: як просто й швидко приготувати з неї найсмачніший десерт

22:27 — 11 травня 2024 eye 233

Великодня випічка гарна, ароматна, смачна й ситна. Щоправда, іноді люди печуть або купують стільки пасок, що не можуть з'їсти всі. А якщо хтось ще й пригощає, то…

З паски можна приготувати чудові сухарики, підсушивши скибочки в духовці. А можна використовувати її для приготування різноманітних десертів. Важливо увімкнути фантазію. Відкривати для себе нове завжди цікаво.

Рецептом десерту на основі паски поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Якщо після Великодня у вас залишилися пасочки, ви можете приготувати на їх основі чудовий десерт, — каже Елла Іванова. — Це дуже смачно! А готується найпростіше. Подавайте до чаю чи кави.

Десерт на основі паски

1 паска

2−3 яйця

200 г молока

30 г цукру

Нарізаємо паску на шматочки, з'єднуємо молоко, яйця та цукор, і в цій суміші обмочуємо скибочки паски, все це запікаємо, зверху заливши сумішшю, що залишилася.

Запікаємо у духовці при 180 градусах 15−20 хвилин.

Під час подачі можна посипати цукровою пудрою.

І смачного!

Раніше Елла Іванова розповіла, як зробити чудові сухарики з паски.

Читайте також: Апетитні сирники з полуницею за рецептом Євгенія Клопотенка: чудовий сніданок для малюків та дорослих

Фото з альбому Елли Іванової