Книга рецептів

Неймовірна смакота від красуні Alina FooDee: солодкі хрумкі пиріжки — кращі, ніж в МакДональдз

15:40 — 14 травня 2024 eye 5868

Страви з вишнею є значною частино. ю традиційної української кухні. Чого варті лише солодкі вареники з цими ягодами! Проте вишневі смаколики полюбляють в усьому світі — хто хоч раз в житті не пробував солодких смажених пиріжечків у МакДональдс?

Такі ж пиріжечки можна приготувати і вдома, стверджує відома українська фудблогерка з ніком Alina FooDee, причому заварне тісто для них підійде також і для домашніх чебуреків!

Для його приготування знадобляться:

Начинка:

Приготування

Почнемо з начинки. Сиру чи заморожену вишню без кісточок кладемо у сотейник, додавши цукор. Прогріваємо на вогні до розчинення цукру. Після закипання рідини вводимо, розведений у воді і проварюємо разом протягом кількох хвилин. Викладаємо отриману масу на тарілку для вистигання.

Беремося за тісто. З'єднуємо сухі інгридієнти і додаємо окріп. Вимішуємо спочатку лопаткою чи ложкою, потім — на столі руками. Залишаємо під плівкою на 20 хвилин. Розділяємо тісто на 7 частин (8 пиріжок буде сформовано з обрізків), і добре розкочуємо, надаючи йому форму прямокутника.

Викладаємо начинку на одну сторону прямокутника, накриваємо іншою стороною і добре притискаємо краї. Зайве обрізаємо.

Пиріжки обсмажуємо в добре розігрітій олії по 2 хвилини з кожного боку.

Вам також напевне сподобається рецепт хрустких часниково-сирних булочок від блогерки з Маріуполя Ольги Матвій.