Книга рецептів

Салат овочевий з апельсиновою заправкою: вишукано та смачно

20:16 — 19 травня 2024 eye 221

Варто у традиційній страві замінити хоч один інгредієнт, і вона буде інакшою. Наприклад, чимало людей люблять олів'є, та не хочуть вживати майонез, тож замість нього використовують оливкову олію або сметану. Креативність дозволяє експериментувати і робити власні кулінарні відкриття. Готуйте не у великих порціях, коли експериментуєте. Нехай це буде дегустаційний варіант.

Рецептом овочевого салату з фетою та апельсиновою заправкою поділилась кулінарка Ардія Діаманті.

— Апельсиновий сік можна використовувати для заправки салатів із свіжих овочів, — говорить Ардія Діаманті. — Точніше, він може бути одним із її компонентів.

Салат овочевий з апельсиновою заправкою (на 2 порції)

Очищений огірок порізати на невеликі шматочки. Також додати шматочки помідорів, фети, цибулі, оливки та сіль. Заправити сумішшю апельсинового соку та оливкової олії. Сухарики з житнього хліба додавайте на смак при бажанні.

І смачного!

Раніше Тетяна Литвинова та Наталка Карпа представили «ідеальний літній легкий десерт». А фудекспертка Світлана Левицька поділилася рецептом ніжної яловичини Mississippi Roast.

Фото з альбому Ольги Сметанської