В Україні синоптики прогнозують найближчим часом літню спеку. В цей час буде вельми доречним смачний апельсиновий лимонад, рецепт якого опублікував Telegram-канал «Дача. Сад та город».
Як приготувати:
Апельсини 4 шт. заморозити у морозильній камері, потім дістати, розморозити та перекрутити на м'ясорубці.
Залити трьома літрами води та залишити мінімум на три години, краще на ніч. Процідити, додати ще 6−7 літрів води, додати за смаком цукор, приблизно 700 грамів і лимонної кислоти до смаку, дати ще постояти пару годин (не обов'язково).
⠀
Можна перекрутити разом із м'ятою та лимоном, тоді не потрібно додавати лимонну кислоту.
Раніше «ФАКТИ» писали про те, як приготувати домашній квас, домашню «колу», незвичайний грушевий компот та грушевий лимонад.