Книга рецептів

Салат з огірком, авокадо та кінзою: для тих, хто піклується про фігуру

22:28 — 23 травня 2024 eye 197

Травень надихає на створення салатів, адже на ринку таке розмаїття трав — петрушка, кінза, кріп, базилік, руккола… А свіжі огірки та редиска такі ароматні! Уміти насолоджуватися всім цим — справжнє мистецтво.

Приготування салату можна порівняти з медитацією. Звичайно, у тому випадку, коли це робиш із задоволенням.

Рецептом смачного салату з «ФАКТАМИ» поділилась українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда. До речі, нагадаємо, що з бадилля редиски можна приготувати неймовірно смачний соус.

- Цей салат смачний та корисний, — говорить Анна Конда. — Він сподобається особливо тим, хто дбає про стрункість.

Салат з кінзою та огірком (на 2 порції)

Відварюємо курячу грудку. Нарізаємо яблуко, огірок, авокадо, відварене мʼясо та зелень. Додаємо кукурудзу. Заправляємо сметаною або йогуртом. Солимо та перчимо і перемішуємо всі інгредієнти. Подаємо до столу.

Смачного!

Нагадаємо рецепт соусу-асорті до м’яса.

Фото з альбому Анни Конди