Книга рецептів

Маринована редиска: дуже смачно і незвично

22:25 — 10 червня 2024 eye 510

Мариновані овочі дуже популярні в європейських ресторанах. Щоправда, коштують вони недешево. То чому ж не приготувати ці ласощі в домашніх умовах? До речі, маринувати можна не тільки огірки та помідори, а й, наприклад, редиску. І не обов'язково на зиму.

Мариновані овочі дуже затребувані і влітку. Наприклад, їх можна подавати до молодої картоплі або шашлику.

Рецептом ласощів поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

- Думаю, ця чудова маринована редиска сподобається вам і вашим близьким, — каже Елла Іванова. — Рецепт простий. Напевно ви захочете приготувати таку редиску не раз.

Маринована редиска

Для маринаду

Редис порізати на кружальця або половинки (у цьому випадку потрібно зробити насічки). Залити гарячим маринадом, приготованим із вищевказаних інгредієнтів, додати часник і перчик чилі. Охолодити. Поставити на добу в холодильник — і готово!

Смачного!

Нагадаємо рецепт салату з редискою і крабовими паличками.

Фото з альбому Елли Іванової