Книга рецептів

Хрумкі малосольні огірочки: рецепт з «Бородинським» хлібом

17:52 — 14 червня 2024 eye 526

Вже почали з'являтися молоді маленькі огірочки, що смачні як квашеними, так і малосольними.

Своїм рецептом малосольних огіркив, які засолюють з додаванням чорного хлібу, поділилася учасниця 12-го сезону кулінарного шоу «МайстерШеф» Мирослава Пекарюк, зазначивши, що вони виходять дуже хрумкими та смачними.

Інгредієнти (на одну 3-літрову банку):

Читайте також: Топовий рецепт соління для діабетиків: хрусткі огірки без оцту та цукру — просто пальчики оближеш (відео)

Маринад:

Зелень та огірки складаються у банку, яку можна обварити окропом, та заливаються звареним маринадом.

Раніше кулінар Елла Іванова поділилася рецептом «швидких» малосольних огірків, які готуються лише 15 хвилин.

Фото — скріншот