Блогерка Alina FooDee, яка нещодавно розповіла, як приготувати картопляну піцу на сковороді, поділилась рецептом тонких ніжних млинців з м'ясною начинкою.
«Такі млинці можна заморозити. Млинці дуже смачні, а готуються з найпростіших і найдоступніших продуктів», — розповіла Аліна.
Інгредієнти:
Для тіста:
Вода — 1 чашка
Молоко — 1 чашка
Борошно — 1 чашка
Цукор — 1 ст.л.
Яйця — 2 шт.
Сіль — 0,5 ч.л.
Рослинна олія — 2 ст.л.
Для начинки:
Цибуля — 1 шт.
Рослинна олія, вершкове масло
Варене м'ясо — 500 г
Сіль, чорний мелений перець — за смаком
Приготування:
Млинці готуються з розрахунку «три стакани». Йдеться про воду, молоко та борошно.
Всі інгредієнти для тіста змішати й відставити на 10 хвилин відпочивати.
Смажити млинці на сухій сковорідці, складати на блюдо та накривати кришкою.
Для начинки зварити м'ясо. Перемолоти його, додати підсмажену цибулю. Якщо фарш вийшов тугим, додати трохи бульону. Посолити та поперчити.
Начинити млинці. Потім обсмажити їх на вершковому маслі.
Подавати млинці можна зі сметаною.
Раніше відомий шеф-кухар Євген Клопотенко поділився своїм рецептом смачних вареників з черешнею.