Книга рецептів

Баклажанна ікра по-одеськи: рецепт від відомого ресторатора Сави Лібкіна

13:04 — 22 липня 2024 eye 12535

Наразі — сезон баклажанів, з яких можна приготувати як оригінальну закуску за рецептом Ольги Матвій, так і традиційну ікру, одеський рецепт якої пропонує відомий ресторатор Сава Лібкін.

«Можна додати в ікру один печений перець для кольору, так би мовити, але баклажанна ікра має більш відомий смак без перцю. Моя бабуся підсмажувала цибулю до золотистого відтінку на олії, а мій тато любив додати свіжі помідори та багато часнику», — ділиться родинними секретами ресторатор на своїй сторінці у соцмережах.

Інгредієнти (на 4 порції):

Читайте також: Якщо немає ідеї на вечерю: рулет з куркою та баклажанами стане улюбленою стравою всієї родини

Приготування:

Рецепт баклажанів швидкого приготування, які одразу можна подавати до столу, читайте на нашому сайті.

Фото — скріншот