Книга рецептів

Домашнє варення з яблук: корисні ласощі до філіжанки кави

20:27 — 6 вересня 2024 eye 161

Яблучне варення — це універсальна добавка, яку можна подавати до бісквіту або використовувати як глазур для смаженого м’яса. Розповідаємо, як приготувати варення з яблук, пише Strona kuchni.

Інгредієнти:

Приготування:

Яблука потрібно помити, очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити серцевину і нарізати кубиками. Потім викласти їх у каструлю з товстим дном і поставити на середній вогонь. Яблука потрібно залити невеликою кількістю води з лимонним соком і цукром. Приблизно через 10 хвилин можна додати спеції і продовжити готувати 20 хвилин. Варення з яблук готове, коли яблука злегка розпадуться. Якщо ви бажаєте отримати яблучний джем консистенції мусу, рекомендуємо подрібнити їх за допомогою товкачки або ручного блендера.

Нагадаємо рецепт яблучного мармеладу, який можна приготувати на всю зиму.