Книга рецептів

Осінній салат із буряком: заправляйте нежирним йогуртом

22:27 — 9 вересня 2024 eye 498

Буряк — король осені. Зараз він дуже соковитий. Купити його на базарі можна навіть із бадиллям. Буряк ідеальний для борщу, борщу, бурячника, рагу, багатьох салатів. Якщо у вас немає часу на довгий процес приготування страв, купуйте буряк невеликий, його можна відварити досить швидко.

Рецептом смачного осіннього салату поділилася кулінарка Ардія Діаманті.

- Бурякові салати ситні та смачні, — каже Ардія Діаманті. — Відваріть або запечіть заздалегідь буряк, а нарізати все — простіше простого. Нарізка не має бути надто дрібною. У більших шматочках — більше смаку.

Салат осінній із буряком і картоплею

Буряк і картоплю відварити або запекти, почистити, порізати на кубики. Додати натертий часник, нарізаний кубиком очищений свіжий огірок і балик. Заправити йогуртом, посолити, перемішати, декорувати зеленим базиліком. Зелень можна додати і в салат, попередньо її подрібнивши. Альтернативою базиліку може бути петрушка.

Смачного!

Нагадаємо рецепт вінегрету із секретом.

Фото з альбому Ольги Сметанської