Книга рецептів

Маринований гострий перець по-балканськи: чудово доповнить піцу, печеню, різотто

20:27 — 9 вересня 2024 eye 1540

У балканських країнах перець — король столу. Особливу пікантність блюдам дає гострий зелений перець. Його маринують і доповнюють ним піцу, різотто, пасту, печеню… Навіть до борщу чи супу він стане чудовим доповненням. Також зовсім небагато цього перцю можна додати в м'який сир — і це теж буде смачно.

У ресторанах такий перець подають разом із зеленими оливками. Це красиво та апетитно.

Рецептом маринованого гострого перцю по-балканськи поділилася кулінарка Ардія Діаманті.

— Такий перець готується досить швидко і просто, — каже Ардія Діаманті. — Ви можете переконатись у цьому самі. Готуйте із задоволенням! Відкривайте для себе нові страви та рецепти!

Маринований гострий перець

Маринад:

Перець помістити в ємність, додавши гілочки свіжого кропу. Залити гарячим маринадом, доведеним до кипіння. Після того як охолоне, помістити в холодильник на добу.

І смачного!

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт болгарського перцю, маринованого з медом. Побалуйте також близьких смачною, соковитою та ароматною закускою з пікантною добавкою — перцем по-корейськи.

Фото з альбому Ольги Сметанської