Книга рецептів

Цей смак запам'ятайте надовго: проста та універсальна ікра з баклажанів з гарбузом та помідорами

14:49 — 12 вересня 2024 eye 460

Ікра з баклажанів смакуватиме не лише свіжоприготовленою, але й у консервації на зиму. Її можна готувати і з додаванням інших овочів, наприклад, гарбуза.

«Ікра з баклажанів з гарбузом і помідорами — овочева закуска, яка підходить для різних випадків, від аперитивів до ситного перекусу. Поєднання смаків, від ніжного баклажана до сильного й рішучого часнику, є абсолютно винятковим», — пише «Шуба».

Інгредієнти:

Читайте також: Кабачкова ікра з часником: приготуйте та поділіться рецептом з подругами

Приготування:

Раніше рецептом ікри із синеньких по-одеські ділився відомий ресторатор Сава Лібкін.

Фото Pixabay