Книга рецептів

Брускета з сьомгою та авокадо: красиво та смачно

22:26 — 14 вересня 2024 eye 1307

Брускета — хіт меню у багатьох ресторанах. Коштує ця страва відносно недорого, при цьому смачна і ситна. Як правило, пропонується кілька різновидів — і ви можете вибрати те, що вам до смаку.

Але приготувати брускети вдома вийде набагато економніше. І часу ви витратите не так багато.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка Ардія Діаманті.

- Дуже важливо, щоб авокадо був стиглим, — каже Ардія Діаманті. — Альтернативою йому може бути свіжий огірок. Якщо хочете доповнити брускету зеленню, краще підійде свіжий кріп.

Брускета з сьомгою та авокадо

Багет порізати на слайси, підрум'янити в тостері, дати охолонути. Кожен доповнити тонким шаром вершкового сиру та шматочком філе маринованої або слабосоленої риби. Авокадо очистити, порізати на слайси та прикрасити брускету. Зверху посипати чорним перцем. Звичайно, не забудьте і про лимон.

Вишукана вечеря чи сніданок готовий!

Смачного!

Нагадаємо рецепт брускети з карамелізованою цибулею та томатами.

Фото з альбому Ольги Сметанської