Книга рецептів

В'ялені томати в олії з ароматними травами: «нереально смачний» рецепт

14:01 — 18 вересня 2024 eye 171

Час для в'ялення помідорів залежить від того, чим ви користуєтеся: у сушарці томати можуть готуватися при температурі 60 градусів по 8−9 годин. В духовці температура може бути трохи вищою — до 90 градусів, але дверцята варто трохи прочиняти.

Про те, що додати до в'ялених помідорів, та як їх зберігати, пише «Шуба». Зазначається, що готові томати мають бути еластичними, не сильно засушеними, але й не занадто мокрими. Їх не варто вкладати в баночки занадто щільно — в'ялені томати мають бути повністю покриті олією, інакше почнуть псуватися.

Інгредієнти:

Читайте також: Ароматні в’ялені помідори: обійдуться набагато дешевше, ніж магазинні

Приготування:

Томати потрібно зберігати в холодильнику. Олію, яка настоялася на в'ялених помідорах та запашних травах, можна використовувати, наприклад, у салатах.

Про те, як законсервувати помідори по-італійськи на зиму, читайте на нашому сайті.

Фото Pixabay