У вересні на ринку ще багато городини. А це значить, що можна наситити організм вітамінами та подбати про імунітет напередодні зими.
Вересневі салати смачні та корисні. А різноманіття рецептів вражає. Комбінуйте овочі на свій смак — сирі та варені. Додавайте консервований тунець чи відварену курку. Ну і, звичайно, зелень.
Рецептом смачного салату поділилась кулінарка Ардія Діаманті.
— Цей салат готується швидко та просто, — говорить Ардія Діаманті. — Картоплю відваріть завчасно.
Салат з помідорами та картоплею (на 2 порції)
- Картопля — 2 шт.
- Тунець консервований — маленька баночка
- Помідори — 2 шт.
- Болгарський перець невеликий — 1 шт.
- Часник — 3 зубчики
- Оливки — 10 шт.
- Оливкова олія — 2 ст. ложки
- Сир пармезан або інший твердий сир тертий — 2 ст. ложки
- Кріп — на смак
Картоплю відварити у «мундирах», очистити. Хай охолоне. Порізати на кубики. Додати кубикам порізані помідори та болгарський перець. Все це змішати з консервованим тунцем. Додати натертий часник та порізані на слайси оливки, а також подрібнену зелень.
Приправити оливковою олією. При подачі посипати натертим пармезаном чи іншим сиром.
Смачного!
Раніше кулінарка Наталія Калніна, яка поділилася рецептом лечо без олії та оцту, нагадала ще два рецепти салатів на зиму, які вона назвала «Смак літа».
Фото з альбому Ольги Сметанської