Книга рецептів

Дуже смачна брюссельська капуста із заправкою: результат перевершить усі ваші очікування

22:26 — 27 жовтня 2024 eye 315

Брюссельська капуста казково гарна на вигляд і дуже корисна. Проте, як її приготувати, знає не кожен. В інтернеті рецептів зараз досить багато, але краще використати перевірені.

Подавайте страву у гарному посуді. Сервірування столу завжди має значення.

Один із вдалих рецептів приготування брюссельської капусти пропонує втілити в життя кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

— Цей рецепт простий, але результат перевершить ваші очікування, — каже Елла Іванова. — Ця капуста така смачна, що не відірватись.

Дуже смачна брюссельська капуста

Заправка:

Капусту очищаємо. Розрізаємо навпіл. Відварюємо у підсоленій воді 3−5 хвилин залежно від розміру капусти. Додаємо олію. Запікаємо в духовці за температури 180−200 градусів хвилин 15−20.

Додаємо заправку з олії з лимонним соком, цукром, сіллю та перцем.

І смачного!

Раніше кулінарка Катерина Тарасенко поділилася рецептом дуже ефектного та смачного торта без духовки «Груша у кришталі».

Фото з альбому Елли Іванової