Книга рецептів

Булочки з корицею за рецептом Лілій Цвіт: виходять ніжні, немов хмаринки

11:11 — 3 листопада 2024 eye 665

Кулінарка Лілія Цвіт, яка раніше поділилася рецептом «швидких» кексів з яблуком, розповіла, як вона готує сінабоні — надзвичайно ніжні булочки.

Назвавши сінабоні найсмачнішими булочками, вона зауважила, що за цим рецептом вони завжди вдаються. «Вони виходять просто неймовірними. Структура тесту булочки дуже нежна, вони виходять м'якенькими та увлажненими чудовим вершковим кремом, який доповнює їхній смак», — розповідає кулінарка на своєму каналі.

Інгредієнти (на 8 штук):

Для начинки:

Для крему:

Читайте також: Святковий пляцок від Лілії Цвіт: чудове поєднання яблук, бісквітів та нежного розового крему

Приготування:

Раніше своїм рецептом блакитних сінабонів ділився суддя «МайстерШефа» Володимир Ярославський.

Фото — скріншот