Книга рецептів

Лосось «Веллінгтон»: рецепт легкої святкової страви від Валентини Кущ

12:02 — 29 грудня 2024 eye 261

Кулінар Валентина Саєнко (Кущ), яка раніше ділилася рецептом печінкового рулету, розповіла, як приготувати святкову страву — лосось «Веллінгтон».

Рецепт вона виклала на своїй сторінці у соцмережі та назвала страву «дуже легкою». Для її приготування кулінар брала заморожений шпинат та хвостову частину риби.

Інгредієнти:

Читайте також: Cмачний супчик з лосося, або Як готують «зупу» по-західноукраїнськи

Приготування:

Раніше кулінарний експерт Григорій Герман ділився рецептом лососевих стейків з апельсинами, а шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко — рецептом лосося, запеченого з бататом, печерицями та кабачком.

Фото — скріншот