Книга рецептів

Яблучний терин: «невидимий пиріг» із французьким шармом

11:58 — 26 січня 2025 eye 10646
Яблучний терин готують на основі з вівсянки. Фото Pixabay

Існує безліч рецептів різноманітних яблучних пирогів. Зокрема, кулінарка Лілія Цвіт розповідала, як приготувати галицьку ябчанку.

А профільний ресурс «Шуба» ділиться рецептом французського терина, який його авторка назвала «невидимим пирогом» (gateau invisible). Адже після приготування тісто в ньому стає майже непомітним.

Яблука рекомендують нарізати тонкими слайсами, можна і зі шкіркою. Приготувати пиріг можна швидко або трохи уповільнити процес, залишивши запечені у карамельному шарі яблука під гнітом на ніч.

Інгредієнти:

Для терина:

Для основи:

Читайте також: Яблучний пиріг з хрусткою скоринкою: за цим рецептом вийде неймовірно смачно та гарно

Приготування:

Про те, як приготувати польський тертий пиріг з яблуками, безе та крамблом, читайте на нашому сайті.

Фото Pixabay