Книга рецептів

Печінковий хліб-паштет: «шикарний рецепт» від відомого шеф-кухаря

12:46 — 7 лютого 2025 eye 629
Рецепт хліба-паштета від Валі Саєнко. Фото — скріншот

Шеф-кухар Валентина Кущ (Валя Саєнко), яка раніше розповідала, як приготувати лемківські голубці з картоплею (цю страву визнали нематеріальною спадщиною України), запропонувала фоловерам рецепт печінкового хлібу-паштету

«Шикарний рецепт і навіть якщо Ваші рідні не люблять печінку, їм все одно сподобається, бо виходить дуже смачно. А ще виходить дуже багато, хоча це не проблема, бо все з'їдається швидко. Отже, готуємо!» — пише кулінарка на своїй сторінці у соцмережах.

Вона пропонує набір продуктів для випікання у формі обʼємом 1600 мл. І зазначає, що яблука та міцний алкоголь додавати не обов'язково, але з ними буде смачніше.

Інгредієнти:

Читайте також: Печінковий паштет з фруктовим желе: приготуйте до святкового столу

Приготування:

Також печінковий паштет можна готувати з молоком та грушею. Таким рецептом ділилася кулінарка Елла Іванова. А учасниця суперфіналу кулінарного шоу «МастерШеф» Ольга Рябенкорозповіла, як приготувати ніжний паштет з курячої печінки з додаванням яблук, моркви та чебреця.

Фото — скріншот