У сезон спаржі неодмінно потрібно приготувати смачний та корисний салат. Він апетитний, корисний та презентабельний. Тому сміливо подавайте гостям на святковий стіл, ділиться фудблогерка Анніна Карпенко.
Складники:
500 г спаржі
200 г полуниці
150 г руколи
70 г сиру фета
цедра 1-го лимона
оливкова олія
бальзамічний соус
гірчиця
0,5 ч. л. меду
орегано
сіль
перець
Приготування
Викласти на тарілку всі інгредієнти та полити заправкою.
Раніше «ФАКТИ» розповідали про овочевий салат, який готується в банці. Незвичний рецепт запропонувала кулінарка Елла Іванова, яка дуже любить експериментувати на кухні.
Читайте також: Зелений салат з незвичною заправкою: простий і дуже апетитний
Фото Анніни Карпенко